Testimoniale

Colaboram cu compania Inbox Marketing SRL (parte a grupului Mediapost Hit Mail – LaPoste (Posta Franceza)) din 2009. Distributia de pliante realizata atat in Bucuresti cat si in tara, cu aceasta companie, a ajutat la urmatoarele:

Cresterea traficului in magazine; Transmiterea ofertelor promotionale catre clientii nostri; Reamintirea brandului nostru catre clienti; Am reusit sa atragem clienti noi in magazin din zonele targetate in functie de venit; Cresterea vanzarilor magazinelor; >97% din tinte atinse in cadrul distributiei; Echipe de control dedicate si realizare control in functie de solicitarea clientului; Marketing mult mai eficient si rezultate imbunatatite pe partea de comunicare cu partenerii si colaboratorii nostri.

La solicitarile noastre angajatii Inbox Marketing raspund rapid si cu mult profesionalism.
Consideram ca am dezvoltat impreuna un parteneriat viabil pe care vom continua sa il consolidam impreuna.
Pe baza istoricului bun al parteneriatului nostru, recomandam compania INBOX MARKETING cu incredere pentru nivel ridicat al serviciilor postale prestate.

Claudia Rusu
Catalog Manager
CARREFOUR ROMANIA S.A
www.carrefour.ro

Colaboram cu compania Inbox Marketing (parte a grupului Postei Franceze – La Poste) inca de la intrarea Deichmann pe piata din Romania, in 2007.
Colaborarea cu Inbox Marketing ne-a ajutat sa ne atingem target-urile stabilite, sa transmitem eficient catre clientii nostri ofertele promotionale, sa ne facem cunoscuti catre cat mai multi locuitori.

La solicitarile noastre angajatii Inbox Marketing raspund rapid si cu mult profesionalism. Consideram ca am dezvoltat impreuna un parteneriat viabil pe care vom continua sa il consolidam impreuna. Pe baza istoricului bun al parteneriatului nostru, recomandam compania Inbox Marketing pentru atragerea de clienti noi.

Augustina Artemie
Director Marketing
DEICHMANN COMERCIALIZARE INCALTAMINTE S.R.L
www.deichmann.com

Am inceput colaborarea cu compania Inbox Marketing SRL, subsidiara a Mediapost Hit Mail Romania, impreuna cu care face parte din grupul Postei Franceze ( La Poste), in anul 2015 pentru distributia pliantelor promotionale BricoDepot, alegerea acestei companii facandu-se tinand cont de mai multe elemente:

Apartenenta la grupul Postei Franceze (La Poste) inseamna implementarea unor proceduri foarte riguroase in privinta distributiei neadresate de pliante; Flota auto dedicata exclusiv pentru distributia neadresata de pliante; Un indice de calitate de peste 97%, indice determinat ca urmare a controalelor calitatii distributiei efectuate de catre firme specializate; Echipe interne dedicate controlului calitatii distributiei;  Toti angajatii sunt angajati cu forme legale, ceea ce confera o garantie a serviciilor oferite; Transparenta si promptitudine in toate etapele operationale; Folosirea intrumentelor de Geomarketing, unice pe piata romaneasca, ce au dus la eficientizarea distributiei cataloagelor BricoDepot prin targetarea exacta a publicului vizat.

Datorita bunei colaborari din 2016, am decis dezvoltarea parteneriatului pentru noi magazine din reteaua BricoDepot, astfel ca in anul 2017 vom aloca catre Inbox Marketing in plus cu 40% fata de cantitatea de pliante realizate in 2016.

Pe baza instoricului bun al parteneriatului nostru, recomandam compania Inbox Marketing cu incredere, pentru nivelul ridicat al serviciilor prestate cu  scopul atragerii de parteneri noi.

Andreea Balanescu
Director Marketing
SC BRICOSTORE ROMANIA S.A
www.bricodepot.ro